Wij zijn gesloten op 19-20 mei (Pinksteren) en van 15 juli t/m 12 augustus (vakantie).

Over Toko Eddo

Binnen twee generaties is Toko Eddo uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van Indonesisch eten. Toko Eddo bestaat al vanaf 1980. Sylvia kwam vanuit Indonesië naar Nederland met haar kinderen. Haar liefde voor koken en de Indonesische keuken wilde Sylvia graag in Nederland voortzetten. Ze nam samen met haar man Wim Toko Eddo over en kon zo iedereen laten genieten van de echte Indonesische smaak. Haar kinderen, waaronder Peter, hebben alle bijzondere recepten geleerd van hun moeder.

Peter houdt ervan om smaken te mengen tot een perfect nieuw gerecht. Hier komt ook de wereldberoemde Kip Cashew vandaan.

Peter en zijn vrouw Willemien hebben uiteindelijk Toko Eddo met liefde overgenomen van Sylvia. Maar de moeder van Peter komt regelmatig nog langs om te kijken of alles nog wel zo gaat als dat het moet. Tot de dag van vandaag is Toko Eddo één van de bekendste toko’s van Zuid-Holland.

Zes dagen per week wordt er vers gekookt in de winkel. Elke dag staat Peter zelf te koken. Ook alle sauzen en marinades worden ambachtelijk gemaakt naar receptuur van de familie. Enerzijds presenteert Peter overheerlijke klassiekers zoals rendang en sajor lodeh. Anderzijds is hij altijd wel bezig met het verzinnen van nieuwe gerechten zoals de Kip Cashew.  Al jaren is Toko Eddo bekend voor de beroemde Kip Cashew, elke dag weer vers! Er gaat geen klant de toko uit zonder een bakje van deze overheerlijke kip met cashewnoten.

Toko Eddo staat voor heerlijk genieten van Indonesische gerechten en subtiel gekruide Indonesische rijsttafels.